Kraantje Pappie aan de kinderen

Geschreven door op 17 november 2016 om 15:28
Kraantje Pappie, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

In vijf jaar wil Kraantje Pappie twee kinderen op de wereld gezet hebben. Een ander doel voor die tijd: een goedlopend boekingskantoor hebben!

Andere carrière Kraantje Pappie

De rapper weet nog niet zeker of hij over vijf jaar nog op het podium staat. Wel zou hij graag een goedlopend eigen boekingskantoor hebben. “Als ik nog steeds muziek maak die ik oprecht vet vind. Ik probeer zo goed mogelijke producten te maken, maar uiteindelijk wil ik toch liever dat mensen zeggen dat ik een fijne vent was om mee te praten. Dan is alles goed toch?” zegt hij in een interview met 3 voor 12.  De reden dat hij op het podium staat is dan ook niet omdat dat zijn droom was. Het was voor hem eerder een uit de hand gelopen hobby. Toch wil hij voorlopig nog wel even doorgaan als artiest.

Voor kinderen heb je een vriendin nodig

Hier heeft de rapper al voor gezorgd. Vlak voor de release van Boulimia in 2009 ontmoette van der Zouwen zijn toenmalige vriendin. Ze was al veel meer vrouw dan hij man was en toen Waar is Kraan opblies was hij zo stom om te zeggen dat hij dat alleen moest doen. Inmiddels is de rapper bij haar terug, nu beide volwassen. Deze maand is ook zijn nieuwe album uitgekomen namelijk Crane III. Het album kan je bestellen via bol.com:

Luister hier naar Boulimia:

YouTube player

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Kraantje Pappie Nieuws · Nieuws · Roddels