Dita Von Teese in 2020 met show ‘Glamonatrix’ naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 24 juni 2019 om 14:12
Dita Von Teese - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Mireille Ampilhac

Goed nieuws voor fans van Dita Von Teese! De Amerikaanse burlesque-danseres brengt haar nieuwe voorstelling ‘Glamonatrix’ in 2020 naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Dita Von Teese naar Koninklijk Theater Carré

In 2020 is de nieuwe revueshow van Dita Von Teese ook in Nederland te zien! Met ‘Glamonatrix’ reist de Amerikaanse langs diverse Europese theaters, waaronder het Amsterdamse Carré. De danseres geeft twee optredens in het theater, op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020. Tijdens deze voorstellingen kan het publiek maar liefst vier nieuwe acts verwachten. Daarnaast worden klassiekers als de ‘surprise cake-act’ niet overgeslagen. Het is niet de eerste keer dat Von Teese op de bühne van het koninklijke theater staat. Zo trad ze er in 2018 op met haar show ‘The Art Of The Teese’.

Kaarten

De kaartverkoop voor ‘Glamonatrix’ gaat van start op vrijdag 28 juni 2019 om 11:00 uur, via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

My all-new burlesque revueDita Von Teese: Glamonatrix is coming to Europe in 2020!Tickets go on sale Friday, June…

Posted by Dita Von Teese on Monday, June 24, 2019

‘Glamonatrix’

In 2020 brengt Dita Von Teese haar revueshow ‘Glamonatrix’ naar verschillende Europese theaters. In deze gloednieuwe voorstelling combineert de danseres het dansen met glamour. “Voor mij persoonlijk, gaat burlesque over het vinden van mijn eigen kracht en zelfvertrouwen, het omarmen van sensualiteit en het aanmoedigen van anderen om hetzelfde te doen in hun eigen levens. Bij glamour is het creëren van mysterie en allure belangrijk, en de nieuwe ‘Glamonatrix’-show omvat al deze eigenschappen,” aldus Von Teese.

 

Bronnen: Koninklijk Theater Carré, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.