Jaden Smith in september 2019 voor exclusieve show naar Paradiso

Geschreven door op 24 juni 2019 om 12:38
Jaden Smith - Beeld: glenjamn3 (YouTube)

In augustus reist Jaden Smith naar Nederland voor een concert in Amsterdam! De Amerikaanse rapper treedt deze maand op in poptempel Paradiso.

Jaden Smith naar Paradiso

Jaden Smith komt naar Nederland voor een concert in Paradiso te Amsterdam! Op woensdag 21 augustus 2019 brengt de Amerikaanse rapper zijn mix van alternatieve hiphop en trap naar de Grote Zaal van het poppodium. Tijdens de show komen tracks het gehele repertoire van de jonge artiest voorbij, waaronder nummers van het album ‘SYRE’, uit 2017. Waarschijnlijk kan het publiek ook nieuw werk verwachten, aangezien Smith’s derde album nog in 2019 verwacht wordt.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 28 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘ERYS IS COMING’

Voordat Jaden actief was als rapper, was hij voornamelijk bekend als de zoon van acteur en rapper Will Smith. Anno 2019 heeft de twintigjarige echter meerdere EP’s en een studioalbum op zijn naam staan. In 2017 kwam de debuutplaat van de artiest uit, getiteld ‘SYRE’. Hierop is onder meer het populaire nummer ‘Icon’ te vinden, dat inmiddels meer dan 156 miljoen keer is beluisterd op Spotify. De release van Smith’s tweede album, ‘ERYS’, stond gepland voor mei 2019, maar werd onlangs uitgesteld tot de zomer van dat jaar. Wel bracht de hiphopartiest een EP uit in voorbereiding op zijn nieuwe plaat, ‘ERYS IS COMING’.

Beluister hieronder de hit ‘Icon’:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, Spotify, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.