Bruce Hornsby in november 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 24 juni 2019 om 11:38
Bruce Hornsby - Foto: Snidleysnide - Wikimedia Commons (CC BY 00)

Bruce Hornsby, onder meer bekend van zijn megahit ‘The Way It Is’, komt naar Utrecht! De zanger geeft in november 2019 een exclusieve Nederlandse show in TivoliVredenburg.

Bruce Hornsby in TivoliVredenburg

In het najaar van 2019 brengt Bruce Hornsby een bezoek aan Utrecht! De man achter de wereldhit ‘The Way It Is’ geeft een exclusief Nederlands concert in TivoliVredenburg. Op maandag 11 november 2019 zijn de zanger en zijn band te zien in de Grote Zaal van het poppodium. Het concert staat in het teken van de nieuwe plaat van de Amerikaan, getiteld ‘Absolute Zero’.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 28 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Absolute Zero’

Bruce Hornsby zal voor altijd verbonden blijven aan zijn eighties-hit ‘The Way It Is’. Wat velen niet weten is dat de zanger en toetsenist zich mengt in veel meer genres dan pop. Zo maakte hij gedurende zijn carrière jazz-, bluegrass- en klassieke muziek. Daarnaast was de Amerikaan twee jaar lid van The Grateful Dead. De vierenzestigjarige Hornsby zit niet stil. In april 2019 verscheen alweer zijn eenentwintigste album, ‘Absolute Zero’. Op deze plaat is onder meer het nummer ‘Cast-Off’ te vinden. Hiervoor ging de zanger een samenwerking aan met Justin Vernon van Bon Iver.

Benieuwd naar de nieuwe sound? Beluister ‘Cast-Off’ hier:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.