Publiek verwelkomt Guns N’ Roses met boegeroep bij optreden in Melbourne

Geschreven door op 15 februari 2017 om 15:05
Axl Rose Guns N' Roses - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Guns N’ Roses werd dinsdag bij een optreden in Melbourne met boegeroep door het publiek begroet. Gitaar-tech en aankondiger van de band, McBob, haalde de Australische steden Melbourne en Sydney door elkaar.

Guns N’ Roses in Melbourne of Sydney?

De legendarische band werd voor het optreden in Melbourne aangekondigd door haar gitaar-tech McBob. Hij begon zijn verhaal door hard “Sydney!” te roepen naar de fans. Het publiek trakteerde de aankondiger vervolgens op massaal boegeroep. Ook verontschuldigde de aankondiger zich voor het feit dat de band naar verluid maar liefst een uur te laat het podium betrad.

Excuses

Na het optreden verontschuldigde de band zich op haar social media direct voor de pijnlijke fout:

Dit kon echter niet voorkomen dat de fout massaal gedeeld werd op social media. Op Twitter barstte een storm aan reacties los en werd de band volop belachelijk gemaakt. Een kleine greep uit enkele van de tweets:

Guns N’ Roses met Angus Young

Vorige week deelde Guns-bassist Duff McKagan nog dat AC/DC oprichter en leadgitarist Angus Young de band flink had beetgenomen. Het vliegtuig van de band werd na landing opgehouden door een ‘beveiligingscheck’. Het bleek echter een grap van de AC/DC-gitarist te zijn. De kleine gitarist maakte zijn grap later meer dan goed door een gastoptreden te geven tijdens de show van Guns N’ Roses in Sydney.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Guns N' Roses Nieuws · Nieuws · Videos