AC/DC-gitarist Angus Young haalt grap uit met Guns N’ Roses

Geschreven door op 10 februari 2017 om 15:04
AC/DC (Angus Young, Axl Rose) - Foto's Raph_PH & Florez007 (Flickr CC BY 2.0, Wikimedia CC BY-SA 3.0)

AC/DC oprichter en leadgitarist Angus Young heeft Guns N’ Roses flink beetgenomen. Het vliegtuig van de band werd na landing opgehouden door een ‘beveiligingscheck’. Het bleek echter om een grap van de AC/DC-gitarist te gaan.

‘Vliegveld beveiliging’

Guns N’ Roses bassist Duff McKagan deelde de grap op zijn Twitter account: “Er werd ons gezegd dat we in het vliegtuig moesten blijven zitten gisteravond in Sydney. De ‘vliegveld beveiliging’ wilde een check doen. Het was Angus Young in een oranje hesje!”

Guns N’ Roses en AC/DC

De twee legendarische rockbands hebben het afgelopen jaar veel samen gewerkt. In april 2016 stond Guns N’ Roses op het podium tijdens het Coachella-festival in de Verenigde Staten. Hier verraste de band het publiek door Angus Young het podium op te halen. Samen speelden de rockers de AC/DC hits ‘Whole Lotta Rosie’ en ‘Riff Raff’. Nadat AC/DC zanger Brian Johnson gedwongen werd om te stoppen wegens gehoorproblemen werd Guns-frontman Axl Rose zijn vervanger voor de rest van de tour.

Optreden in Sydney

Vrijdag 10- en zaterdag 11 februari speelt Guns N’ Roses twee shows in Sydney. Zal de band hier opnieuw Angus Young op het podium verwelkomen? De kleine gitarist is in ieder geval dus in de buurt!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·