Dizzy Mizz Lizzy in 2019 naar Cultuurpodium Boerderij en De Bosuil

Geschreven door op 30 november 2018 om 16:19
Dizzy Mizz Lizzy, Fotocredits: Lars Schmidt - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van Dizzy Mizz Lizzy! De Deense rockband staat eind april 2019 in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer en De Bosuil in Weert.

Dizzy Mizz Lizzy naar Boerderij

Dizzy Mizz Lizzy geeft in het voorjaar van 2019 twee concerten in Nederland. De rockers staan op zaterdag 27 april 2019 in de CreativeColors zaal van Cultuurpodium Boerderij. Een dag later, op zondag 28 april 2019, zijn de mannen te gast in De Bosuil te Weert.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert in Zoetermeer start op zaterdag 1 december 2018 om 10:00 uur via de website van De Boerderij. Tickets voor de show in Weert zijn reeds verkrijgbaar via de website van De Bosuil.

Twee reünies

Dizzy Mizz Lizzy is sinds 1988 in de running. Zes jaar later brachten Tim Christensen, Martin Nielsen en Søren Friis-Larsen brachten hun gelijknamige debuutalbum uit. In 1998, tien jaar na oprichting, besloten de rockers uit elkaar te gaan. De reden hiervoor was oververmoeidheid van de drie bandleden. Christensen startte vlak na de break echter zijn solocarrière.

De mannen maakten een gezamenlijke comeback in 2009, maar die was van korte duur. Sinds 2014 treedt de rockband echter weer fanatiek op.

 

Bron: Cultuurpodium Boerderij, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.