Christina Aguilera wordt gedumpt voor Lady Gaga

Geschreven door op 15 september 2011 om 20:40
Lady GaGa - Foto: Christine Gervais - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Het lijkt erop dat Christina Aguilera haar populairste tijd gehad heeft. De geruchten gaan dat ze haar baantje in ‘The Voice of America’ kwijt gaat raken aan niemand minder dan Lady Gaga.

De bazen van het programma zouden haar namelijk graag zien vertrekken. In het komende seizoen zit Christina wel nog maar een verlening van haar contract lijkt er niet in te zitten.

Gaga maakte goede reclame voor zich zelf tijdens haar rol als jurylid bij ‘So You Think You Can Dance’, daarom zouden ze de diva graag bij ‘The Voice’ zien en de producten zijn ervan overtuigd dat ze haar kunnen krijgen. ‘De show zal dan nóg groter zijn en ze weten dat zij een artiest is die écht om jongere collega’s en hun werk geeft.’ Aan de deelname voor lady Gaga zou ook nog een financieel voordeeltje zitten. Aguilera krijgt momenteel 225.000 dollar per aflevering, minder zal ze Gaga in ieder geval niet krijgen….

Lady Gaga cries on So You Think You Can Dance

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.