Justin Bieber koopt enorm penthouse in hartje Amsterdam

Geschreven door op 28 oktober 2016 om 13:37
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Volgens Shownieuws heeft Justin Bieber het grootste penthouse van Amsterdam gekocht! Het gaat om de zevende achtste en negende verdieping van het gebouw aan de Dam.

Penthouse op de Dam

De drie verdiepingen worden verbonden door een lift en zouden samen ongeveer 24,5 miljoen euro hebben gekost! De makelaar van het penthouse wil het bericht niet ontkennen, maar ook niet bevestigen. De zanger zou vanaf volgend jaar kunnen intrekken in het appartement.

Gaat dit betekenen dat de Dam binnenkort vol staat met schreeuwende fans van Justin Bieber? Wat niet te hopen is voor het popidool, de zanger liep laatst nog van een podium af door zijn schreeuwende fans.

Exclusieve diensten

In de woning kan Justin ook gebruik maken van de diensten van het vijf sterren Krasnapolsky hotel. Zo kan hij bijvoorbeeld zijn auto door het personeel van het hotel laten parkeren.

Samen met Martin Garrix

De vrienden worden de laatste tijd vaak samen gespot. Niet alleen gaat Justin met Martin mee op tour in Australië, maar ook zijn ze samen gespot in de Albert Heijn in Amsterdam. Donderdag werd bekend dat Martin Garrix ook een penthouse heeft gekocht. De dj gaat wonen op de 22e verdieping aan de zuidas van Amsterdam.

 

YouTube player

Bron: Nu.nl, parool, Shownieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws