Myles Kennedy brengt debuut soloalbum naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 29 januari 2018 om 10:50
Myles Kennedy (cropped) - Foto Kreepin Deth (Wikimedia, CC BY-SA 3.0) (2)

Myles Kennedy komt naar Nederland! De Amerikaanse zanger, die binnenkort zijn debuut soloalbum ‘Year of the Tiger’ uitbrengt, komt op 13 maart naar de Melkweg in Amsterdam.

Myles Kennedy solo naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Myles Kennedy! De frontman van onder meer Alter Bridge en Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators brengt zijn soloshow naar Nederland! Kennedy staat op dinsdag 13 maart in de Amsterdamse Melkweg. De Amerikaanse muzikant was in oktober 2017 nog in Nederland te vinden, tijdens een show van zijn band Alter Bridge in Groningen.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Amerikaanse zanger zijn onder meer verkrijgbaar via zijn website.

‘Year of the Tiger’

De 48-jarige zanger en gitarist komt op 9 maart met zijn allereerste soloalbum, getiteld ‘Year of the Tiger’. Myles deelde de afgelopen weken al een aantal voorproefjes van zijn debuutalbum, in de vorm van de singles ‘Haunted by Design’ en titeltrack ‘Year of the Tiger’.

Fans van Alter Bridge en Slash kunnen een totaal nieuwe sound van Kennedy verwachten op zijn soloplaat: “De instrumentatie is zeker een beetje afwijkend. Ik probeerde een beetje weg te sturen van die high-gain geluidsmuur. Er is resonator gitaar, mandolin… Er is zelfs een beetje banjo en veel lapsteel gitaar. Dus het is zeker anders dan wat ik hiervoor heb gedaan.”

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.