Myles Kennedy deelt tweede solosingle: ‘Haunted By Design’

Geschreven door op 22 januari 2018 om 14:05
Myles Kennedy (cropped) - Foto Kreepin Deth (Wikimedia, CC BY-SA 3.0) (2)

Myles Kennedy heeft een nieuw voorproefje van zijn opkomende soloplaat ‘Year of the Tiger’ gedeeld! De Alter Bridge-fronman bracht op 19 januari zijn nieuwe single ‘Haunted By Design’ uit.

Myles Kennedy deelt tweede solosingle

Myles Kennedy heeft een nieuw nummer uitgebracht! De 48-jarige zanger en gitarist bracht op 19 januari zijn tweede solosingle uit, getiteld ‘Haunted By Design’. De track is afkomstig van Myle’s opkomende debuut soloalbum ‘Year of the Tiger’. Eerder bracht de zanger van o.a. Alter Bridge en Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators al de titeltrack van het album uit.

‘Haunted By Design’ verscheen inclusief lyric video op YouTube:

Nieuwe sound

Het eerste soloalbum van de singer-songwriter verschijnt op vrijdag 9 maart. Myles liet eerder al weten dat hij een geheel nieuwe kant van zichzelf laat zien op zijn album: “‘Year of the Tiger’ is iets meer blues-achtig”, zei Kennedy destijds.

“De instrumentatie is zeker een beetje afwijkend. Ik probeerde een beetje weg te sturen van die high-gain geluidsmuur. Er is resonator gitaar, mandolin… Er is zelfs een beetje banjo en veel lapsteel gitaar. Dus het is zeker anders dan wat ik hiervoor heb gedaan.”

‘Year of the Tiger’

Wil jij ‘Year of the Tiger’ op de dag van de release in huis hebben? Dat kan! Het album kan al gereserveerd worden via Bol.com. Het allereerste soloalbum van Kennedy verschijnt op vrijdag 9 maart.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.