Alter Bridge deelt nieuwe single ‘Pay No Mind’

Geschreven door op 26 juli 2019 om 11:27
Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash) - Foto: Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Alter Bridge heeft een nieuwe single uitgebracht! De Amerikaanse band deelde op 25 juli zijn gloednieuwe track ‘Pay No Mind’.

Alter Bridge deelt nieuw nummer ‘Pay No Mind’

Goed nieuws voor fans van Alter Bridge! De Amerikaanse hardrockband bracht op donderdag 25 juli een nieuwe single uit, getiteld ‘Pay No Mind’. Het nieuwe nummer is het tweede voorproefje dat de band van zijn aankomende plaat ‘Walk The Sky’ deelt. Eerder kwamen de rockers al met de track ‘Wouldn’t You Rather’.

Check de nieuwe single hier:

YouTube player

AFAS Live

‘Walk The Sky’, het aankomende album van Myles Kennedy en co., komt op vrijdag 18 oktober uit. Ter promotie van de nieuwe plaat begint de band aankomend najaar aan een Europese tour die de rockers ook naar Amsterdam brengt. Alter Bridge betreedt op dinsdag 10 december het podium van AFAS Live.

Gitarist Mark Tremonti liet ten tijde van de aankondiging weten dat hij uitkijkt naar de nieuwe tour: “We zijn vereerd om opnieuw op te mogen treden met onze vrienden van Shinedown en The Raven Age aankomende winter. Tot snel, we hadden ons geen betere line-up kunnen voorstellen en kunnen niet wachten om onze nieuwe tunes met iedereen te delen!”

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.