Top 15 beste Tokio Hotel songs

Geschreven door op 8 september 2016 om 12:46
Bill Kaulitz (Tokio Hotel) - Fotocredits Livepict - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Nu de mannen van Tokio Hotel een nieuwe tour aangekondigd hebben moeten we zeker even aandacht besteden aan de beste nummers van de band! Gaan ze nummers spelen van een nieuw album? Of wordt het een tour met nummers van alle eerdere albums? Nog even geduld! Voor Gustav’s verjaardag vandaag is aangekondigd dat de data voor de tour volgende week bekend gemaakt worden. Voor de zekerheid gaan we onze aandacht vestigen op de nummers die er al zijn. Dit zijn de 15 beste Tokio Hotel-nummers:

1. Durch Den Monsun

Dit nummer kent bijna iedereen wel. Durch Den Monsun heeft niet alleen gezorgd voor de grote fanbase, maar is ook de grootste hit! Niet alleen het nummer, maar ook de videoclip was erg populair! Dit nummer komt van het album: Schrei.

2. 1000 Meere

Dit nummer is behalve op de Best Of cd nooit uitgebracht op een van de albums. Het nummer werd wel vaak live gespeeld. Vanwege de populariteit is er wel een videoclip voor gemaakt.

3. An Deiner Seite

An Deiner Seite is een nummer dat vaak werd gespeeld aan het einde van een concert. Zanger Bill Kaulitz liet dan weten heel veel van zijn fans te houden. Na het nummer zei hij altijd dat we veilig thuis moesten komen. Dit nummer komt van het album: Zimmer 483.

4. Lass Uns Laufen

 

Het nummer Lass Uns Laufen is een van de singles van het album Humanoid. De Engelse vertaling van het nummer, World Behind my Wall was regelmatig op de radio te horen. Bij veel fans valt ook deze versie meer in de smaak.

5. In Your Shadow

Deze song is alleen uitgebracht in het Engels. Maar dat is helemaal niet erg, want wat is het mooi. Met dit nummer hebben ze aardig wat fans aan het huilen gekregen. Ook spelen ze het vaak live!

6. Kampf Der Liebe

Ook dit nummer komt van het album Humanoid. Live speelden ze bijna alle nummers in het Engels, waaronder ook deze. De Engelse versie heet: Pain of Love. Beide versies zijn erg mooi!

7. Noise

Het openingsnummer van de Humanoid tour. Ook de Duitse versie Komm is een erg lekker nummer.

8. Feel it All

Een nummer van het laatste album: Kings of Suburbia. Als je de videoclip kijkt, zorg dat je zakdoekjes in de buurt hebt! Dit nummer was een van de eerste singles voor het album. Er werd erg goed op gereageerd, waardoor er nog een ep van is gemaakt met een remix van de song. Op de ep staat ook het nummer Love Who Loves You back. Ook dit was een van de eerste singles van het album.

9. The Heart Get no Sleep

Dit is een nummer wat makkelijk gedraaid had kunnen worden op de Nederlandse radio. Het is vrolijk, catchy en heerlijk om op te bewegen.

10. Love Who Loves You Back

Net kwam het nummer al even naar voren. Ook de single Love Who Loves You Back behoort tot de top 15. Een heel catchy nummer om lekker mee te zingen.

11. Run, Run, Run

Daar is hij dan! De eerste single van het album Kings of Suburbia mag zeker niet vergeten worden. Dit nummer is een echte ballad, maar ook erg lekker om mee te zingen. Het leuke van dit nummer is dat iedereen die het hoorde het leuk vond, maar niemand wist dat het Tokio Hotel was. Zo ook Kelly Clarkson, zij coverde het nummer en had geen idee dat het van Tokio Hotel was. Toen ze er achter kwam stuurde ze de mannen meteen een tweet waarin ze zei dat ze het een heel goed nummer vond. Ze heeft daarna ook meteen bij haar cover aangegeven dat het nummer van Tokio Hotel is.

12. Ich Bin Nicht Ich

Even helemaal terug naar het eerste album. Dit nummer is heel vaak live gespeeld in de eerste paar tours van de band. Vooral de songtekst van het nummer spreekt erg aan. Daar werden ze ook meteen op aangesproken na het uitbrengen van het album Schrei. “Hoe kunnen die jonge jongens zo’n diepe teksten schrijven?”

13. Rette Mich

Ook dit nummer komt van het eerste album. Een hele mooie tekst en videoclip zorgen voor best wel wat huilende fans. Laat staan als het nummer live wordt gespeeld.

14. Übers Ende Der Welt

Een heel lekker, beetje meer up-tempo nummer. Dit nummer werd ook populairder nadat het album Scream uitkwam met de vertalingen. De Engelse versie Ready Set Go heeft ook precies dezelfde videoclip gekregen als Übers Ende Der Welt. Vooral de song keihard aanzetten op je kamer, met het raam open! En dan meezingen!

15. Schrei

Als laatste nog een van de aller eerste song van het album Schrei. Namelijk Schrei zelf. Het nummer gaat over jezelf zijn. Over dat het soms moeilijk is, maar dat je het wel moet doen ook als het pijn doet. Want als je jezelf bent voel je je stukken beter.

Ben jij het eens met onze top 15? Zo niet, welk nummer vind jij dat er in de top 15 moet komen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lijstjes · Nieuws · Tokio Hotel Nieuws