Gaat Trijntje vanavond door naar de finale van het Songfestival?

Geschreven door op 19 mei 2015 om 15:26
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr) (CC BY-NC-SA 2.0)

Luister naar Trijntje’s concurrenten, bekijk de repetitie en haar outfit. Gaat ze vanavond door naar de finale van het Eurovisie Songfestival? Oordeel zelf!

Lees ook: Trijntje’s concurrenten Eurovisie Songfestival 

TRIJNTJE IN EEN BROEKPAK

Vanavond om 21.00 uur gaat het Songfestival echt van start. We hebben al vele weken van alles kunnen horen en zien over de kleding van Trijntje. Gisteren kregen we haar in een creatief broekpak te zien. Ze ziet er prachtig uit! We vroegen ons alleen een ding af: waarom die sneakers?

Een tijd geleden was er nog sprake van ‘De Jurk’. Zoals altijd was er weer commentaar vanuit Nederland. Ook werden er allerlei sarcastische filmpjes gemaakt. We konden het niet laten om een van deze filmpjes hieronder toe te voegen. Onderstaand filmpje legt je uit hoe je de jurk van Trijntje kunt maken. Werkelijk hilarisch!

 

WINNAAR VAN VORIG JAAR

Zoals de meesten weten werd Nederland tweede met de Common Linnets. Oostenrijk werd eerste met het nummer Rise Like A Phoenix van Conchita Wurst. Of ze werkelijk won omdat haar nummer zo goed was betwijfelen we. Wel hebben we veel respect voor alle landen die op haar gestemd hebben om een standpunt te maken. Maar eerlijk is eerlijk: Calm After the Storm was op muzikaal niveau vele malen beter!

KAN TRIJNTJE TIPPEN AAN ANOUK?

Jarenlang had Nederland geen succes op het Songfestival. Toen kwam Anouk met Birds. Ze eindigde negende in de finale en daar waren we als Nederlander ontzettend trots op! Toen Common Linnets daar weer overheen ging kon het geluk van Nederland niet op. Denk je dat Trijntje daar dit jaar weer een schepje bovenop kan doen?

61 JAAR SONGFESTIVAL

Vorig jaar bestond het Eurovisie Songfestival 60 jaar. Daarom werden er allerlei afleveringen gemaakt over het 60-jarig bestaan. Bekijk hieronder de eerste aflevering. Prachtig om te horen wat bekende Nederlanders van alle nummers door de jaren heen vinden.

CLUBTOUR TRIJNTJE

De zangeres is natuurlijk niet alleen bezig met het Songfestival, ze kijkt naar de toekomst. Op 25 september trapt Oosterhuis de tour af met een optreden in de Effenaar in Eindhoven en sluit ze de tour af in de Heineken Music Hall op 18 december. Op deze website kun je zien waar en wanneer de zangeres nog meer komt performen. Mocht jouw favoriete datum uitverkocht zijn, dan kun je hier nog kijken voor kaarten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu