Nothing But Thieves in 2019 naar Dauwpop en Vestrock

Geschreven door op 6 september 2018 om 13:26
Pinkpop 2022, Nothing But Thieves - foto: Memelord38 - bron: Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Nothing But Thieves staat in het Hemelvaartweekend op twee festivals in Nederland. Op 30 en 31 mei 2019 betreden de bandleden het podium van Dauwpop en Vestrock.

Nothing But Thieves naar Dauwpop en Vestrock

Op donderdag 30 mei 2019 is Nothing But Thieves de eerste headliner op Dauwpop in Hellendoorn. Ook aan fans in het zuiden is gedacht. Een dag na het optreden bij Dauwpop staan de mannen op Vestrock in Hulst. Dat maakte de organisatoren van beide festivals vandaag bekend.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van Dauwpop is meteen gestart! De kaarten kosten € 58,88 en zijn te koop via deze website. Vanaf 1 oktober zijn de Early Bird tickets van Vestrock te koop. Deze zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Kun je niet wachten tot het festivalseizoen? Op donderdag 15 november staat de populaire band in AFAS Live in Amsterdam.

Jarig

Beide festivals hebben deze editie iets te vieren, waardoor ze groots uit willen pakken. Dauwpop bestaat namelijk al vijfentwintig jaar en Vestrock viert volgend jaar hun tiende editie. Voor deze festivals worden de komende tijd meer grote namen bekend gemaakt.

 

Bron: Dauwpop, Vestrock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.