Martin Garrix geeft twee shows in RAI Amsterdam tijdens ADE 2019

Geschreven door op 25 juni 2019 om 14:30
Martin Garrix ADE 2019 - Bron: Persbericht E&A Events

Martin Garrix geeft in het najaar van 2019 opnieuw twee shows in de Amsterdamse RAI! De top-dj staat dit jaar voor de vijfde keer op het podium tijdens Amsterdam Dance Event.

Martin Garrix twee keer naar RAI

Zoals over de afgelopen jaren een traditie is geworden, draait Martin Garrix ook in 2019 twee keer tijdens Amsterdam Dance Event! Tijdens de vorige editie van het dance-evenement debuteerde de dj zijn liveshow ‘ANIMA’. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 keert de diskjockey terug naar de Amsterdamse RAI met een compleet nieuwe productie en visuals. Net zoals in voorgaande jaren geeft Garrix op vrijdag een 18+ show en op zaterdag een performance voor alle leeftijden.

Tickets

Kaarten voor de shows zijn te verkrijgen vanaf maandag 1 juli 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via martingarrixade.com. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Amsterdam! I can't wait to be back with two solo shows during Amsterdam Dance Event!www.martingarrixade.com Attend here:Martin Garrix | 18+Martin Garrix | ALL AGES

Posted by Martin Garrix on Tuesday, June 25, 2019

“Hoogtepunt”

In 2019 treedt Martin Garrix alweer voor de vijfde keer op tijdens Amsterdam Dance Event. De verwachtingen voor editie 2019 zijn hooggespannen na het debuut van de liveshow ‘ANIMA’, in 2018.

Zelf heeft de wereldbekende dj minder stress over deze verwachtingen. Hij kijkt er vooral naar uit. ‘’Mijn shows tijdens Amsterdam Dance Event zijn altijd een hoogtepunt van mijn jaar. Het is zo speciaal om op te treden in mijn eigen stad en ook een show te doen voor al mijn jongere fans. Ik kan niet wachten om het dit jaar weer te doen,” aldus Garrix.

Alvast in de stemming komen voor de aankomende shows? Bekijk hieronder de officiële aftermovie van 2018:

YouTube player

 

Bronnen: Persbericht The Media Nanny, Persbericht E&A Events, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.