The Dandy Warhols begin 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 18 september 2018 om 16:55
The Dandy Warhols - Foto: Aurelien Guichard - Flickr (CC BY-SA 2.0)

The Dandy Warhols bestaat 25 jaar! Om dat te vieren staat de Amerikaanse band in januari 2019 op het podium van Paradiso in Amsterdam.

The Dandy Warhols naar Paradiso

Het concert van The Dandy Warhols vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. De rockband is te zien in de grote zaal van het Amsterdamse poppodium Paradiso. De Nederlandse show maakt deel uit van de ’25th anniversary tour’.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 september 2018. De verkoop gaat om 10:00 uur van start via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk hier.

The Dandy Warhols

Het is alweer vijfentwintig jaar geleden dat de mannen hun debuutalbum: Dandys Rule OK‘ uitbrachten. Hierna volgen nog zo’n negen studioalbums. De meest recente plaat: Distortlandis afkomstig uit 2016. De huidige bandleden zijn: Courtney Taylor-Taylor, Peter Holmström, Zia McCabe en Brent DeBoer.

Grote hit

‘Bohemian Like you’ is één van de meest bekende nummers van de heren. De track is afkomstig van het in 2000 uitgebrachte album: Thirteen Tales From Urban Bohemiaen werd in 2001 gebruikt bij een reclamespot van telefoonprovider Vodafone.

 

Bronnen: Paradiso, dandywarhols.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.