Youtube Cover Contest #6

Geschreven door op 10 september 2015 om 18:10

YouTube barst van het talent! Iedere week zetten we twee YouTube artiesten/bands tegenover elkaar met een cover. Deze week zijn het Laura en Dionne! Stem op jouw favoriete YouTube Cover!

YouTube barst van het talent en dat is ook ons niet ontgaan. Net als Esmee Denters en Justin Bieber zo ooit ontdekt zijn, geven wij de kans aan YouTube talenten om hun cover met de wereld te delen.

Elke week laten we twee nieuwe covers horen, jij kan stemmen op jouw favoriet! Wij kunnen in ieder geval niet kiezen, kun je ons helpen?

 

 

Laura van Kaam

Wil je meer zien van Laura? Kijk voor meer covers op haar YouTube Kanaal of volg haar op Facebook. Laura heeft een prachtige country-stem die perfect bij het nummer past. In 2013 won ze de tweede editie van The Voice Kids waardoor ze bekend is geworden in Nederland. Ze is ondanks haar jonge leeftijd een waardig tegenstandster!

Dionne Slagter

Wil je meer zien van Dionne? Kijk dan even op haar YouTube kanaal of volg Dionne op Facebook. Dionne heeft gestudeerd aan de Herman Brood Academie en komt uit Woerden. Buiten de filmpjes waarop ze zingt, plaatst ze ook veel lifestyle filmpjes. Je kan haar dan ook een fanatieke vlogger noemen. Ze is op tv misschien nog niet zo bekend als Laura, maar op Youtube zeker wel!

ARTIESTENNIEUWS ZOEKT YOUTUBE TALENT!

Tip de redactie! Ben je laatst een geweldige cover tegengekomen, of heb je misschien zelf een cover op YouTube staan? Artiesten Nieuws is op zoek naar verborgen Nederlands talent op Youtube!

Stuur een mailtje naar: inge.peeters@artiestennieuws.nl met daarin de link naar de video o.v.v. YouTube Cover Contest.

 

youtube cover contest

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured · Nieuws · Videos · Youtube Cover Contest