Keert zangeres Adele terug naar de schoolbanken?

Geschreven door op 20 september 2016 om 12:00
Adele - Foto: marcen27 - Flickr (CC BY 2.0)

Adele kennen we natuurlijk van haar vele nummer-1 hits, gewonnen prijzen en uitverkochte concerten. De zangeres is wereldwijd een groot succes, maar heeft zelf aangegeven graag weer terug de schoolbanken in te willen!

Adele - Foto: marcen27 | Flickr

Adele – Foto: marcen27 – Flickr

Terug naar de universiteit

Tijdens haar show in Boston vertelde zij het publiek dat ze graag weer terug naar school gaat. De 28-jarige zangeres vertelde dat ze een platencontract kreeg aangeboden toen ze naar de universiteit wilde gaan. Uiteraard koos Adele toentertijd voor het platencontract, waar ze dan ook absoluut geen spijt van heeft.

Nu ze alsnog terugkeert naar de schoolbanken betekent dat dus dat de fans van de zangeres binnenkort misschien even tijdelijk afscheid moeten nemen van haar. Er werden al eerder geruchten verspreid dat de zangeres een (korte) pauze wilde nemen. Dit ook om te focussen op haar zoontje Angelo.

Rijkste Britse artiest onder de 30

Adele heeft een aantal succesalbums uitgebracht, waaronder het album 25 dat eind 2015 verscheen. De zangeres werd dan ook begin dit jaar voor maar liefst de 5e keer op rij uitgeroepen tot rijkste Britse artiest onder de 30 jaar!

Maar nu kriebelt het dus toch bij de zangeres om weer terug naar school te gaan. En waarom ook niet, de zangeres is nog jong genoeg!

Bron: Independent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws