Nena voor exclusief concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 11 juli 2016 om 11:21
Nena - Foto: Michael Movchin | Wikimedia Commons

Nena komt deze herfst weer naar Nederland! Op donderdag 27 oktober geeft de Duitse popzangeres een exclusief concert in 013 in Tilburg.

Nena - Foto: Michael Movchin | commons.wikimedia.org

Nena – Foto: Michael Movchin | commons.wikimedia.org

Nena concert

Nena is deze herfst weer in Nederland te zien! Afgelopen weekend gaf de Duitser nog een indrukwekkend optreden op Bospop. Op donderdag 27 oktober geeft de zangeres een concert in de Main zaal van 013 in Tilburg. De zaal gaat om 19:00 uur open en de aanvang is om 20:00 uur.

Nena tickets

De kaartverkoop is direct van start gegaan. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Neue Deutsche Welle

De zangeres is misschien wel het meest bekend van de grote Neue Deutsche Welle-hit ’99 Luftballons’ uit de jaren 80 maar heeft wel 13 keer in de Nederlandse hitparade gestaan. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook ‘Nur Geträumt’ en ‘Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann’ uitgebracht dat in 2003 opnieuw uitkwam als duet met Kim Wilde onder de naam ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Ook dit werd een nummer 1-hit in Nederland. In 2015 is haar album ’Oldschool’ uitgebracht met de nieuwe single ‘Genau Jetzt’. Hieronder het nostalgische nummer ‘99 Luftballons‘.

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·