Songfestivalwinnaar Måns Zelmerlöw in april naar de Melkweg

Geschreven door op 20 december 2016 om 10:43
Måns Zelmerlöw - Credits Daniel Åhs Karlsson - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

De Zweedse zanger, danser en presentator Måns Zelmerlöw komt in april naar de Melkweg. Hij won in 2015 het Songfestival en gaat nu toeren met zijn nieuwe album Chameleon.

Måns Zelmerlöw in de Melkweg

Måns Zelmerlöw

Foto: Wikimedia Commons

De Heroes-zanger geeft op woensdag 19 april 2017 een concert in de Amsterdamse concertzaal. De show is onderdeel van een reeks optredens in Europa die Zelmerlöw komend voorjaar geeft.

Måns Zelmerlöw kaarten

Kaarten voor het concert van de Songfestivalwinnaar in de Melkweg gaan op woensdag 21 december om 10:00 uur in de voorverkoop. De tickets zijn onder andere verkrijgbaar via deze verkooppunten:

Primair

Ticketmaster

Secundair

Topticketshop

Eurovisie Songfestival

De zanger brak al een paar jaar geleden in thuisland Zweden door bij Idols en deed later ook mee aan de Zweedse versie van dansprogramma Let’s Dance. Hij werd in één klap in heel Europa bekend toen hij in 2015 het Eurovisie Songfestival won met Heroes. Eerder bracht hij het album Perfectly Damaged uit en zijn nieuwe cd Chameleon is sinds kort te beluisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.