K-popgroep Monsta X aankomende zomer naar AFAS-Live

Geschreven door op 23 maart 2018 om 10:14
Monsta X Promoting The First Asia Fan Meeting in Bangkok 2017 on December 13, 2016. Author: Bugaboo.TV (CC BY 3.0)

K-popgroep Monsta X komt aankomende zomer naar Nederland! Op 20 juni staan de Zuid-Koreaanse muzikanten op de planken van AFAS-Live. 

Monsta X naar AFAS-Live

Goed nieuws voor alle fans van het beroemde K-pop! In juni van dit jaar staat de boyband Monsta X op de planken van AFAS-Live. Het belooft een spetterende show te worden in onze hoofdstad.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement start op 11 april om 12.00. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl

Monsta X

De Zuid-Koreaanse boyband Monsta X werd opgericht in 2015 en bestaat uit zeven leden. De band heeft in drie jaar tijd een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Hun debuutalbum werd een groot succes en zorgde ervoor dat ze ook buiten Zuid-Korea bekendheid kregen. Hun muziek kent verschillende invloeden. Zo bestaat hun show niet alleen uit funk en trop-house, maar ook R&B en EDM komen aan bod.

Prijzen en bekendheid

In januari van dit jaar won Monsta X de felbegeerde Golden Disc Award. Daarnaast voegden de artiesten de Seoul Music Award toe aan hun prijzenkast. Door een nominatie voor de Teen Choice Award groeide hun internationale bekendheid. Dit zorgde ervoor dat zij vorig jaar voor het eerst op tournee gingen in Europa. Tijdens de tournee van dit jaar, bezoekt de band naast Amsterdam ook Londen en Madrid.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·