Musical The Bodyguard afgelast na vondst asbestsporen

Geschreven door op 4 maart 2016 om 11:22
Romy Monteiro - Fotocredits Lars Vaessen (Wikimedia Commons)

De voorstelling van de musical The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht is donderdagavond afgelast na de vondst van asbestdeeltjes. Honderden fans werden pas bij binnenkomst teleurgesteld met het nieuws.

The Bodyguard afgelast

Ruim vijftienhonderd bezoekers voor musical The Bodyguard kwamen vanavond van een koude kermis thuis. Bij binnenkomst in het Beatrix theater in Utrecht kregen ze te horen dat de voorstelling werd afgelast vanwege de vondst van asbestdeeltjes.

Volgens een woordvoerster van Stage Entertainment zijn er in een plafond sporen van asbest aangetroffen. Het gaat wel om een deel van het theater waar publiek niet kan komen.

Vanavond

De organisatie wilde geen enkel risico nemen en besloot uit voorzorg de musical te cancellen. Bezoekers kregen bij binnenkomst in het theater te horen dat ze weer naar huis konden. Of de musical vanavond doorgaat is nog niet duidelijk gemaakt. Er wordt momenteel wel onderzoek gedaan naar het asbest.

 

Bron: Elsevier

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Musicals en Theater · Nieuws · The Bodyguard Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...