10 bekende artiesten met een bijzondere tatoeage

Geschreven door op 13 april 2017 om 13:02
Zayn Malik - Foto: Miller Mobley - Wikimedia Commons

Tatoeages zijn helemaal hot and happening. Zo ook bij artiesten! Daarom heeft Artiesten Nieuws 10 artiesten met een bijzondere tatoeage op een rijtje gezet!

Selena Gomez

Selena Gomez liet samen met twee verschillende castleden (Alisha Boe en Tommy Dorfman) van de serie ‘13 Reasons Why’ een tatoeage zetten. Selena heeft met de ‘Netflix Original’-serie haar debuut gemaakt als producer. Om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen, hebben de drie een bijzondere tatoeage laten zetten, namelijk het teken voor Mental-health-Awareness en zelfmoordpreventie.

Miley Cyrus

Dat Miley Cyrus van haar vader Billy Ray Cyrus hield wisten we al. Nu heeft de zangeres haar liefde voor haar vader bevestigd door middel van een tatoeage op haar voet.

This may be the best tattoo I've ever seen @mileycyrus

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on

Justin Bieber

Justin Bieber heeft zijn lichaam vol staan met tatoeages. Zelfs zijn ex Selena Gomez staat in zijn lichaam gegraveerd. In een interview vertelde het popidool dat de datum op zijn borstkas de verjaardag is van niemand anders dan zijn moeder Pattie Mallette.

No longer a boy, there's a new man in town

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Lady Gaga

Lady Gaga is groot fan van Metallica. Naast een samenwerking met de legendarische band liet de popster een tatoeage zetten. Op haar rug prijkt een grote mot met het hoofd van een skelet. Deze afbeelding zou verwijzen naar het nummer ‘Moth Into Flame’ van de legendarische metal helden.

The Moth & Metallica ?——->??#ink #tattoo #MothIntoFlame #MetalliGa #metal #grammys @metallica

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Kesha

Kesha heeft een grote liefde voor narwals. Deze liefde is zo groot dat ze tijdens Halloween verkleed ging als het beestje. Een dag later besloot de zangeres een tatoeage van het bijzondere dier op haar arm te zetten.

haaaaaaaaaaaaaaay. had to immortalize last night??

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

Rihanna

De Egyptische godin Isis op haar borstkast is voor haar oma. Rihanna haar oma is een goede vrouw en moeder, precies de waarden waar godin Isis symbool voor staat!

Ed Sheeran

Dat Ed Sheeran van tatoeages houdt is te zien in de videoclip ‘Shape of You’. Zo heeft hij onder andere het hoofd van een LEGO-poppetje op zijn lichaam getatoeëerd na een bezoekje aan het pretpark Legoland.

Monday… ÷

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Demi Lovato

Na een zware periode in een afkick kliniek besloot Demi Lovato de woorden ‘Stay Strong’ op haar polsen te plaatsen.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Drake

Het Franse parfum Drakkar Noir op je arm? Rapper Drake heeft het!

Zayn Malik

Of Zayn Malik een groot Star Wars fan is weten we niet. Dat hij een ‘light saber’ op zijn middelvinger heeft laten zetten weten we wel. Het aller coolste aan de tatoeage is dat hij licht geeft in het donker!

May the force be with you @zayn #uvink #starwars #jonboytattoo

A post shared by c/s ?jon?boy? p/v (@jonboytattoo) on

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.