Neil Young naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Geschreven door op 15 december 2015 om 11:11
Neil Young - fotocredits: Andrea Barsanti - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Neil Young geeft komend jaar een concert in Ziggo Dome en Spotpaleis. De optredens van de legendarische artiest zijn onderdeel van de ‘Rebel Content Tour’.

Rebel Content Tour

Eén van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis komt naar Nederland en België: Neil Young geeft op 9 juli een concert in Ziggo Dome en op 24 juni een optreden in Sportpaleis. De concerten zijn onderdeel van de Rebel Content Tour, die een dwarsdoorsnede brengt van het gigantische oeuvre van Young. De legendarische artiest gaat voor de concerten op pad met Promise Of The Real.

 

Neil Young kaarten

Tickets voor Neil Young in Ziggo Dome gaan aanstaande vrijdag 18 december om 10.00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Bezoek je liever het Sportpaleis te Antwerpen? Check dan op hetzelfde tijdstip de website van Gracialive.De artiest werkt met een wisselende setlist: naast alle klassiekers zullen er ook recentere en minder vaak gespeelde nummers voorbij komen.

The Monsanto Years

Recent bracht de Canadees zijn 36e(!) studioalbum uit, in samenwerking met de formatie Promise Of The Real: The Monsanto Years. Een sterk conceptalbum dat onderdeel zal zijn van de concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis. Het conceptalbum is onder meer te bestellen via Bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.