Emmure en meer in april 2019 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 december 2018 om 13:13

Vijf metal-, death- en hardcore bands bundelen hun krachten! In het voorjaar van 2019 staan Emmure, Obey The Brave en meer in TivoliVredenburg.

Emmure en meer naar TivoliVredenburg

Vijf bands komen op woensdag 24 april 2019 de Pandora van het Utrechtse TivoliVredenburg op zijn kop zetten. Headliner Emmure neemt special guest Rise Of The Northstar en support acts Obey The Brave, Fit For A King en Alpha Wolf mee.

Kaartverkoop

Tickets gaan op maandag 10 december 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Look At Yourself’

Met een nieuwe formatie bracht Emmure in 2017 zijn zevende studioalbum Look At Yourself uit. Tot 2013 bevatten veel van hun nummers verwijzingen naar video games en Marvel Comics. Vocalist Frankie Palmeri vertelt hier meer over in een interview met Get Your Rock Out:

Bron: TivoliVredenburg, Wikipedia

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Jera On Air voegt 17 nieuwe namen toe aan line-up Jera On Air heeft zeventien nieuwe acts aangekondigd voor de 26e editie van het festival. Onder andere Emmure en Less Than Jake staan in juni op het e...
Graspop 2018 voegt maar liefst 46 namen aan line-up toe! Graspop 2018 heeft maar liefst 46 nieuwe namen aangekondigd! O.a. Avenged Sevenfold, Megadeth en Judas Priest zijn aan de line-up van het vierdaagse m...
Release date album Emmure bekend! Nog niet zo lang geleden cancelde de band Emmure een gehele Europese tour, omdat er vertraging was met het album. Gisteren is de release datum van het...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu