Pink nam bijna overdosis

Geschreven door op 23 oktober 2012 om 10:39
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

In een interview bekent Pink dat ze als tiener grote fouten heeft gemaakt. Zo vertelde ze dat ze op 15 jarige leeftijd bijna een overdosis nam van XTC, Meth en LSD.

In een interview met het blad Shape Magazine vertelt de zangeres openhartig over het incident: “Ik hoefde nog niet naar het ziekenhuis, maar ik weet nog dat ik ’s morgens wakker werd op de vloer – en dat was de laatste keer dat ik met drugs in aanraking ben gekomen.”

Ze vervolgt: “Het was ook de dag dat een DJ me aanbood om te zingen tijdens een hip-hop avond. Zijn enige eis was dat ik geen drugs mocht gebruiken, dus deed ik dat niet. Dat is het met mij – als ik voor mezelf beslis dat ik niet ga doen, dan hou ik me daar ook in.”

Inmiddels heeft ze dus besloten om compleet te stoppen met drugs en heeft ze haar interesses verlegd: “Ik ben nu helemaal gek van wijnen! Ik neem klassen om alles te leren over de verschillende soorten druiven. Het is mijn droom om een wijnmakerij te openen.”

Ben je nog op zoek naar concertkaarten voor Pink? Neem dan een kijkje bij viagogo waar altijd nog wel kaarten voor pink te vinden zijn. Deze partij vergelijkt alle ticketmarktplaatsen die altijd nog wel kaarten beschikbaar hebben.

P!nk – Try

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · P!nk Nieuws