Slayer brengt afscheidstour in november naar IJsselhallen

Geschreven door op 11 mei 2018 om 10:01
Slayer - Foto: Antje Naumann, Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Slayer komt nog één laatste keer naar Nederland! De legendarische metalband neemt aankomend najaar afscheid van haar Nederlandse fans met een show in de IJsselhallen in Zwolle.

Slayer neemt afscheid met show in IJsselhallen

De legendarische thrashmetalband Slayer houdt het voor gezien! De band rond frontman Tom Araya kondigde in januari haar afscheid en allerlaatste tour aan. Destijds werden er nog geen Europese data bekendgemaakt, maar nu heeft de band daar verandering in gebracht.

Slayer reist op donderdag 15 november naar Zwolle, waar het afscheid neemt van haar Nederlandse fans met een show in de IJsselhallen. De band wordt hier gesteund door een aantal support-acts van formaat: niemand minder dan Anthrax, Lamb of God en Obituary reizen met de thrashmetal-legendes mee.

Concertkaarten

Tickets voor de afscheidsshow zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Metallegendes

De band werd in 1981 opgericht en groeide in de bijna veertig jaar die volgden uit tot één van de grootste namen binnen de metal wereld. Zo zijn de rockers onderdeel van de legendarische Big Four, bestaande uit de vier grootste thrashmetalbands ter wereld, samen met Metallica, Anthrax en Megadeth.

De groep is in verschillende samenstellingen actief geweest, mede door het overlijden van gitarist en mede-oprichter Jeff Hanneman in 2013. De Californische band bracht in haar carrière twaalf studioalbums uit, waarvan het uit 2015 afkomstige ‘Repentless’ de laatste is. Ook wist het onder meer twee Grammy Awards in de wacht te slepen. Single ‘Raining Blood’ is nog altijd een grote klassieker binnen de metalwereld.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.