Simple Minds in mei 2017 voor akoestische show naar Carré

Geschreven door op 7 november 2016 om 10:22
Simple Minds - Foto: Sven Mandel (WIkimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Simple Minds komt volgend jaar voor een akoestisch optreden naar Nederland! In mei staat de Schotse band in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam!

Simple Minds concert

Op zondag 14 geeft de beroemde newwaveband een akoestische show in het Amsterdamse theater Carré. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Schotse singer-songwriter KT Tunstall.

Simple Minds tickets

Tickets voor Simple Minds zijn o.a. verkrijgbaar via de sites van Ticketmaster en Carré. De kaartverkoop start om 10:00 op donderdag 10 november.

Ticketmaster (uitverkocht)Topticketshop

Akoestisch album

Op vrijdag 11 november brengen de Schotten, die we o.a. kennen van hun klassieker Don’t You (Forget About Me), een nieuwe akoestische plaat uit. Dit album staat vol met stripped-down/akoestische interpretaties van hun allergrootste hits.

Deze nieuwe versies zullen volgend jaar dus ook live te horen zijn op de Acoustic Live’17 Tour van de fameuze jaren 80-band. Het concert in Koninklijk Theater Carré belooft dan ook een unieke intieme aangelegenheid te worden. Deze show mag je als grote fan eigenlijk niet missen!

YouTube player

Bron: Koninklijk Theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.