Ed Sheeran schenkt terminaal zieke fan een gesigneerde gitaar

Geschreven door op 5 maart 2018 om 16:23
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De roodharige hitmaker Ed Sheeran maakte een Britse familie dolgelukkig met zijn vrijgevigheid. Een 11-jarige, terminaal zieke, fan ontving een gesigneerde gitaar van de zanger. Met de opbrengsten van de gitaar kunnen haar ouders een medisch besluit van de artsen aanvechten.

Ed Sheeran geeft fan gesigneerde gitaar

De familie van een terminaal ziek meisje bedankte Ed Sheeran voor zijn ‘geweldige gebaar’. De roodharige muzikant schonk Melody Driscoll een gesigneerde gitaar om haar te helpen geld in te zamelen voor een juridische strijd. Melody, die het zeldzame en ongeneeslijke Rett-syndroom heeft, ontmoette de ster voor het eerst in november 2016.

Juridisch gevecht

Sheeran heeft het instrument aangeboden aan Melody’s ouders, Karina en Nigel Driscoll, om hen te helpen 50.000 pond bijeen te schrapen voor een juridisch gevecht met King’s College Hospital over Melody’s medicatie.

Sheeran schonk het op maat gemaakte instrument, ondertekend met de boodschap: “Bespeel deze gitaar, veel liefde, Ed”.

Hechte band

De zanger houdt regelmatig contact met super-fan Melody. Hij stuurt haar berichten en trad zelfs met een privé-concert in de Londense O2 Arena voor haar op. “Ze hebben een hechte band, Ed stuurt haar videoboodschappen en heeft zelfs een iPad voor haar gekocht zodat ze naar zijn muziek kan luisteren.” vertelde één van Melody’s ouders aan The Independent.

Ze houdt van hem; In het ziekenhuis is ze omringd door hem. Ze heeft een Ed Sheeran kussen en een Ed Sheeran-pop. Ze hebben een mooie band en hij wil haar in zijn leven houden, hij is geraakt door haar.” vertelde de ouder over Ed.

Extreme pijn

De Driscolls zeggen dat artsen het medicijn van hun dochter hebben teruggetrokken uit angst dat het haar lever zou beschadigen, maar daardoor ervaart ze extreme pijn.

De ouders beargumenteren dat Melody, die risico loopt op een plotselinge dood, pijnmedicatie moet krijgen om haar kwaliteit van leven te verbeteren, ongeacht de tijd die ze nog heeft. Ed Sheeran besloot de familie een hand te helpen bij het aanvechten van het besluit van de dokters.

Verbazingwekkend gebaar

“We hebben hem bewust nergens om gevraagd. We willen niet dat hun relatie daarover gaat, het gaat over Ed en Melody. Dat hij naar ons uitreikte om ervoor te zorgen dat ze de beste kwaliteit van leven heeft, is een absoluut verbazingwekkend gebaar.”

Aldus de familie Driscoll.

Bron: The Independent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws