The Internet in maart 2019 naar o.a. Paradiso en Annabel

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 12:07
The Internet @ Best Kept Secret 2018 - Fotocredits Julie Velthoven - (Redactie ArtiestenNieuws)

The Internet komt volgend jaar naar Nederland! In maart 2019 staat de alternative R&B band op het podium van Paradiso en Annabel.

The Internet in Paradiso

The Internet geeft op op 15 maart een concert bij poppodium Annabel Rotterdam. Op maandagavond 18 maart 2019 geeft de band een show in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. Beide concerten staan in het teken van het meest recente album ‘Hive Mind’

Kaartverkoop

Kaarten voor deze show zijn vanaf vrijdag 19 oktober 2018 verkrijgbaar. De ticketverkoop start om 10:00 uur op de websites van de poppodia en Ticketmaster.

Hive Mind

De R&B groep is ontstaan vanuit het hiphop project ‘Odd Future’ met Syad tha Kyd en Matt Martians. In 2011 kwam de band met het debuutalbum ‘Purple Naked Lies’. Hierop volgden de platen ‘Feel Good’, ‘Ego Death’ en de nieuwste ‘Hive Mind’. Ego Death uit 2015 is tot nu toe het meest succesvolle album. Deze plaat werd genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘Best Urban Contemporary Album’ en bereikte de Billboard Top 100. De muziek bestaat uit een combinatie van R&B, funk, hiphop en een beetje jazz.

Luister hier naar het album ‘Hive Mind’ voor een voorproefje op het concert:

 

Bronnen: Paradiso, Spotify, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.