Robyn in Melkweg volledig uitverkocht!

Geschreven door op 16 november 2018 om 13:03
Robyn - Fotocredits: Lewis Chaplin - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Slecht nieuws voor fans van Robyn zonder ticket. Het concert van de Zweedse popzangeres in de Melkweg is helemaal uitverkocht!

Robyn in Melkweg uitverkocht

In het voorjaar van 2019 geeft Robyn een concert in de Amsterdamse Melkweg. Op vrijdag 16 november 2018 om 10:00 uur ging de ticketverkoop via Ticketmaster van start. Binnen korte tijd waren alle kaarten verkocht.

Help! Ik heb geen kaarten

Net achter het net gevist en geen tickets kunnen scoren voor de Zweedse popzangers? Wees niet getreurd! De redactie heeft enkele opties om een ticket te scoren voor jou op een rijtje gezet.

  1. Houd de website van Ticketmaster goed in de gaten. Soms komen er nog tickets beschikbaar, door bijvoorbeeld mislukte transacties
  2. Volg Artiesten Nieuws op social media en ontvang alle informatie over eventuele extra concerten of een tweede kaartverkoop.
  3. Bestel tickets tweedehands of via een alternatief verkooppunt. Je betaalt wel wat meer, maar hoeft het concert van Robyn in de Melkweg in ieder geval niet te missen.
  4. Gebruik je netwerk. Laat vrienden, familie en kennissen weten dat je op zoek bent naar kaarten door oproepen te posten op sociale media.
  5. Doe mee aan prijsvragen van bijvoorbeeld de radio waarbij je tickets kunt winnen.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.