Linkin Park-bassist bedankt fans voor ‘uitbarsting aan liefde en steun’

Geschreven door op 31 juli 2017 om 12:01
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto: Gansb (Wikimedia)

Linkin Park-bassist Dave ‘Phoenix’ Farrell heeft op Twitter fans bedankt voor alle steun na het overlijden van zanger Chester Bennington. In een aantal tweets vroeg de bassist zijn fans om herinneringen en foto’s van herdenkingen te delen.

Linkin Park-bassist bedankt fans voor steun

Linkin Park-bassist Dave ‘Phoenix’ Farrell heeft alle fans van de band bedankt voor de steun na het overlijden van frontman Chester Bennington. De bassist liet in een aantal tweets weten dat hij een zware tijd achter de rug heeft:

“Het spreekt voor zich dat de afgelopen week extreem zwaar is geweest. De uitbarsting aan liefde die ik van vrienden en fans van over de hele wereld heb ontvangen is ongelooflijk. Ik wou dat ik iedereen persoonlijk kon bedanken voor alle liefde en steun. Een groot deel van Chesters nalatenschap zijn alle herinneringen die we in ons hart hebben. Hij was een enthousiaste, speelse vader. Een eerlijke en gepassioneerde muzikant en een loyale vriend. Ik ben geraakt door alle herdenkingen die wereldwijd gehouden worden,” zegt Farrell in zijn tweets.

Foto’s van herdenkingen

De bassist sluit zijn tweets af met een verzoek aan alle fans: “Als je foto’s hebt van herdenkingen of andere evenementen ter herdenking aan Chester, stuur me dan alsjeblieft je favorieten. Ik zou ze graag delen.”

Sindsdien deelde Farrell tientallen foto’s en video’s van herdenkingen over de hele wereld. Het beeldmateriaal is te zien op de Twitter-pagina van de bassist. Ook hier in Nederland werd de overleden Chester Bennington op verschillende plekken geëerd, zoals op het Domplein in Utrecht:

Bron: Twitter @Phoenixlp

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.