Destiny’s Child komt met ‘Playlist, Greatest Hits’ in oktober

Geschreven door op 20 september 2012 om 9:47
Destiny's Child - Credits: Pete Sekesan via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De 3 dames vragen hun fans nog een keer ‘Say My Name’ te zeggen in oktober. Hun laatste album ‘#1’s’, ook een ‘best of’ album, stamt uit 2005.

De reden voor het album is het feit dat het 15 jaar geleden is dat ze hun eerste nummer 1 hit hadden, ‘No, No, No Part 2′. Dit was nog in de vorige bezetting van de formatie, Michelle maakte toen nog geen deel uit van Destiny’s Child. In plaats van haar zaten LeToya en LaTavia erbij. Zij besloten echter na de eerste 2 hits te stoppen omdat ze vonden dat Beyoncé te veel werd voorgetrokken door haar vader, de manager van de band. Niet veel later deed Michelle haar intrede naast Kelly Rowland en Beyonce om de uiteindelijke bezetting te vormen.

Het Trio heeft grote hits gescoord waaronder ‘Independent Woman’, ‘Survivor’ en ‘Lose My Breath’ welke allemaal op het nieuwe album zullen staan samen met 11 andere hits. Ook ‘Soldier’ staat erop, samen met T.I. en Lil’ Wayne.

In 2005 is het drietal uit elkaar gegaan omdat ze meer zin hadden in een solo carriere. Beyonce is uiteraard het meest succesvol geweest hierin maar Kelly Rowland heeft ook enkele hitjes gehad waaronder ‘Dilemma’ met Nelly en ‘When Love Takes Over’ met de huidige nummer 1 DJ van de wereld, David Guetta.

Destiny’s Child – No, No, No Part 2

YouTube player
Lees meer Destiny’s Child Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Destiny's Child Nieuws · Nieuws