Shawn Mendes belooft fans samenwerking met K-popgroep BTS

Geschreven door op 20 juni 2018 om 16:12
Shawn Mendes - Foto: Disney ABC Television Group - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Gaat de samenwerking tussen Shawn Mendes en K-popgroep BTS ooit nog gebeuren? Als we de singer-songwriter moeten geloven, dan ja! Maar wanneer, dat is de vraag.

Samenwerking Shawn Mendes en BTS

Komt er ooit nog een samenwerking tussen Shawn Mendes en BTS? ‘It’ll happen.‘ Dat verzekerde Shawn Mendes zijn fans toen hem in een radio-interview gevraagd werd naar de mogelijke collaboratie met de Bangtan Boys. Fans moeten alleen even geduld hebben, want zoals de singer-songwriter zelf zegt in ‘The Roz & Mocha Show‘ op radio Kiss 92.5: “Het is een moeilijke groep om mee samen te komen. Ze zijn druk.

Druk, druk, druk

Zowel BTS als Shawn hebben voorlopig nog een druk schema voor de boeg. Beiden releaseten onlangs een nieuw album. De K-popgroep bracht het zeer succesvolle ‘Love Yourself: Tear‘ uit, dat het eerste Koreaanse album ooit is dat op nummer 1 in Billboards ‘Album Hot 100’ terecht is gekomen. De zeven muzikanten gaan momenteel de hele wereld over met hun tour. In oktober staan ze in een uitverkochte Ziggo Dome.

Mendes dropte eind mei zijn zelfgetitelde album dat eveneens de eerste plek bereikte in de Amerikaanse hitlijsten. De twee Nederlandse concerten van de artiest in maart 2019 waren binnen no-time uitverkocht.

Nog geen datum

Mendes vertelde op het moment nog geen songteksten voor de samenwerking te hebben, maar verzekerde fans dat een collaboratie met de band zeker gaat gebeuren. Hoe lang fans moeten wachten, dat kon de muzikant nog niet vertellen: “Ik kan je nog geen datum geven, want we hebben nog niet met elkaar samen gezeten en een song geschreven, maar het gaat gebeuren. Want ik ben dol op ze en ik denk dat zij ook fans zijn. Dus ik beloof het.

Fan van elkaar

De leden van BTS en Mendes hebben in eerdere interviews al laten weten groot fan van elkaars muziek te zijn. De groep en de solomuzikant ontmoetten elkaar bij de ‘2017 American Music Awards’, waar ze in een video voor het YouTube-kanaal van BTS een mogelijke samenwerking bespraken. Bekijk hieronder het fragment met de epische ontmoeting tussen BTS en Shawn Mendes op de AMA’s in 2017.  Het interview met Shawn kun je beluisteren op de site van de radiozender.

YouTube player

Bron: Billboard, YouTube, Kiss 92.5 FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.