André Rieu Ziggo Dome Concert op 30 november

Geschreven door op 20 april 2012 om 10:41
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

De Ziggo Dome is weer een grote artiest rijker voor zijn aankomend programma. Want niemand minder dan violist en orkestleider André Rieu komt naar het nieuwste muziekpodium van Amsterdam! En wel op 30 november.

Dat is zojuist bekend gemaakt via de Twitter-account van de Ziggo Dome.
Nederlands bekendste Limburger doet dit in het kader van zijn nieuwste optredens, want hij komt zeker niet in zijn eentje! Een voltallige 60-koppige Johann Strauss Orkest neemt hij mee naar onze hoofdstad, voorzien van solisten pakt de Maastrichtenaar dus groots uit.
Naast Rieu’s concerten op de Vrijthof in zijn eigen Maastricht is de Premier Prix-winnaar dus nu ook bevestigd voor Amsterdam, want Rieu staat overal! Van Brazilië tot aan Dublin, de Nederlander is met recht een van de meest succesvolle artiesten van ons land.

De kaartverkoop voor de Ziggo Dome start 21 april om 10.00, dat is dus al morgen! Deze zijn verkrijgbaar via de website van Andre Rieu.
Is het uitverkocht, of wil jij een overzicht van alle anderen concerten van Rieu van bijvoorbeeld de Vrijthof of het Sportpaleis Antwerpen? Zoek dan via deze ticketvergelijker naar Andre Rieu Tickets, hiermee vind jij officiële kaarten op een veilige website.

André Rieu – Conquest Of Paradise:

Overzicht van André Rieu Nieuws
http://www.andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: