Danny Vera is zelf geen fervent bezoeker van festivals

Geschreven door op 28 maart 2018 om 11:57
Danny Vera. Persbericht Oosterpoort Groniingen. (zie mail)

Danny Vera staat aankomende zomer met diverse shows op verschillende podia in Nederland en timmert als muzikant inmiddels flink aan de weg. In een interview met Metro stelt de Americanazanger echter zelf geen fervent bezoeker van festivals te zijn. 

Danny Vera naar Parkpop

De carrière van Americanazanger Danny Vera zit in de lift. De muzikant kondigde onlangs een nieuwe tournee aan en staat in de zomer van 2018 op diverse festivals, waaronder Parkpop in Den Haag. In een interview met het dagblad Metro laat de zanger weten dat hij er ongelooflijk veel zin in heeft. “Ja, leuk man. Ik heb om me heen altijd veel mensen over Parkpop gehoord, dus prima. Den Haag, ook altijd leuk”

Geen festivalganger en geen bierdrinker

Op de vraag of Vera zelf ooit Parkpop heeft bezocht, doet de rocker een opmerkelijke uitspraak. “Ik ben niet zo’n festivalganger”, aldus de 40-jarige artiest. “Ik ga alleen als ik er speel.” Vera staat zodoende liever voor het publiek dan er middenin. Het stereotype festivalbezoeker is de Middelburger zodoende dus niet: “ik drink geen bier en eet geen dieren.” 

Frustrerend

De huisartiest van het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside stelt niet zo’n fan te zijn van drukte en mensenmassa’s. “Ik sta veel liever op het podium”. Al sinds hij klein is denkt Vera hetzelfde over festivals. “Toen ik jong was had ik kijken bij een festival frustrerend gevonden waarschijnlijk, want dan had ik er zelf liever gespeeld.” 

Tourdata

Danny Vera is op 24 juni te zien op Parkpop in Den Haag en op 28 juni tijdens Concert at SEA. Onlangs kondigde de zanger een tournee aan, waarmee hij verschillende Nederlandse poppodia bezoekt. Voor de volledige lijst met data, zie hieronder:

‘One More Try’

Vorig jaar bracht Vera zijn tiende en voorlopig laatste album ‘The New Black & White pt. III uit. De plaat bevat onder andere het nummer ‘One More Try‘.

YouTube player

Bron: Metro Nieuws.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.