Dochter Madonna mee op tour in 2012

Geschreven door op 21 februari 2012 om 17:25
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Lourdes Maria, beter bekend als de dochter van popdiva Madonna gaat mee op wereldtournee. Zij zal bij de tour een van de dansers zijn die meedoen op het podium.
Dat is althans wat de Britse krant ‘The Daily Mail’ suggereert.

Naar verluid is moeder Madonna ‘apetrots’ op haar dochter, die in een groep dansers opgenomen zal worden. Het zal de eerste keer zijn dat moeder en dochter met elkaar op het podium staan.

De zangeres kondigde twee weken geleden haar wereldtournee aan, welke eind mei in Israel zal starten. Op 7 en 8 juli staat de ‘Queen Of Pop’ in de Ziggo Dome Amsterdam.

Kaarten voor de eerste datum zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de show op 8 juli.
Kaarten voor beide data zijn overigens nog wel beschikbaar op de ticketmarktplaatsen, zoek dan naar Madonna Tickets.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws · Roddels