Bruno Mars Heineken Music Hall 2011

Geschreven door op 8 maart 2011 om 11:10
zelfvertrouwen boost, Bruno Mars - Foto: Guise Archives (Flicker, license: CC BY 2.0)

Nadat Bruno Mars vorige week al in Amsterdam was, heeft hij nu aangekondigd dat hij deze zomer weet terugkomt naar onze hoofdstad. Alleen pakt hij het deze keer iets groter aan en zal optreden in de Heineken Music Hall.

Zet 5 juli 2011 en 11 maart maar alvast in je agenda. Het optreden zal 5 juli zijn en om 11 maart om 10.00 uur begint de voorverkoop. Mensen die aanwezig waren bij het concert in Paradiso waren kunnen beamen dat Bruno live een spetterend optreden kan geven. Dit concert was binnen no-time uitverkocht dus zorg dat je er nu ook snel bij bent.

De carrière van Bruno Mars nam een vlucht met zijn debuut singel Just The Way You Are gevolgd door zijn nieuwe mega-hit Grenade. In de toekomst zullen we nog zeker meer gaan horen van deze zanger die al genomineerd was voor 7 Grammy’s waarvan hij er 1 wist te verzilveren. Hij won de “Beste Mannelijke Popzanger” met Just The Way You Are.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.