Jett Rebel voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 3 september 2014 om 10:47
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Jett Rebel geeft begin 2015 een groot concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De zanger is in korte tijd enorm gegroeid in populariteit. Het optreden in de HMH belooft een grootse show te worden.

Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr

Jett Rebel – Fotograaf: Oscar Anjewierden – Bron: Flickr

Jett Rebel Concert

Op 21 februari staat Jett Rebel in de Heineken Music Hall voor een spetterende rockshow! Tijdens het concert in de Amsterdamse concertzaal zullen ook veel muzikale gasten aanwezig zijn. De zanger heeft voor dit najaar tevens een tour door Nederland op de planning staan. Deze tour is bijna uitverkocht.

Succesvol 2014

De excentrieke en charmante zanger is dit jaar in sneltreinvaart uitgegroeid tot een grote artiest. Rebel wist tijdens live optredens op Pinkpop en Lowlands het publiek voor zich te winnen. Ook verscheen in mei dit jaar het debuutalbum ‘Venus & Mars‘ . Na een succesvol 2014 is een spetterend optreden in de Heineken Music Hall een mooie afsluiter van zijn najaarstour.

Tickets

Kaarten voor het concert van Jett Rebel zijn vanaf vandaag beschikbaar op de website van eventim. Kaarten kosten € 25,- per stuk (Exclusief servicekosten). Reserveren kan ook telefonisch via 0900-1330 (45 ct p/m).

Heb je de voorverkoop gemist, is het uitverkocht of kun je de voorverkoop niet bijwonen? Neem dan eens een kijkje bij Ticketswap of bij een betrouwbare secundaire ticketshop. Op deze manier kun je vaak nog wel een kaartje bemachtigen. Kaarten kosten hier trouwens wel meer dan bij het reguliere verkooppunt, maar dat is de afweging.

 

Altijd het laatste Jett Rebel nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van Jett Rebel. Volg Artiestennieuws op Facebook.


Wij houden wij jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Jett en andere relevante artiesten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.