Engelse rockband Suede dit najaar naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 4 mei 2018 om 10:24
Suede - Fotocredits: P586 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Liefhebbers van Britpop opgelet! Engelse rockband Suede keert terug naar Nederland! De Britten geven dit najaar een optreden in Paradiso Amsterdam. 

Suede + Gwenno naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van Suede! De legendarische Britpoppers komen weer naar Nederland. De band treedt 1 oktober 2018 op in Paradiso Amsterdam met in het voorprogramma Gwenno. In 2016 stonden de rockers ook al eens op het podium van de Amsterdamse poptempel.

Kaartverkoop

Tickets voor Suede zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Paradiso. De voorverkoop start vrijdag 11 mei om 10.00 uur.

Britpoplegendes

De legendarische Engelse rockers stonden in de jaren ’90 aan de wieg van de Britpopgolf. Nu meer dan 25 jaar later behoort de 5-koppige formatie nog steeds tot een van de grootse en belangrijkste bands binnen de Engelse rockscene.

Dit jaar, 25 jaar na de release van debuutalbum Suede‘, komen de rockers met een nieuw album. De plaat gaat ‘The Blue Hour’ heten en komt 21 september uit.

Bron: Paradiso, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.