Ed Sheeran in juni 2018 naar Johan Cruijff Arena Amsterdam

Geschreven door op 28 juni 2017 om 11:15

Goed nieuws voor Ed Sheeran fans! De populaire singer-songwriter komt terug naar Nederland. In juni 2018 is hij te zien in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Ed Sheeran in 2018 naar Nederland

Wil je Ed graag live zien? Blok dan je agenda op donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2018. Dan staat de succesvolle zanger in de Johan Cruijff Arena (Voorheen Amsterdam Arena). Beide concerten maken deel uit van de Europese Tour waarbij het popicoon zijn album Divide promoot.

Concertkaarten

Tickets zijn o.a. verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. 

Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeraan is misschien wel de populairste singer-songwriter van dit moment. De Britse zanger brak in 2011 door met het nummer ‘The A-Team’. Sindsdien scoort de jonge artiest hit na hit, waaronder Thinking out loud (2014) en Shape of you (2017).

Het album X (spreek uit als Multiply) is in meer dan 15 landen met Goud of Platina bekroond en won meerdere awards. Met opvolger ‘Divide‘, die uitkwam in maart 2017, brak Sheeran verschillende records.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...