Trijntje gaat Songfestival niet winnen

Geschreven door op 14 april 2015 om 10:48
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr) (CC BY-NC-SA 2.0)

Trijntje gaat het songfestival niet winnen, althans, dat denkt ze zelf. Als je terug kijkt naar de Nederlandse nummers die de winst wel hebben binnen gehaald, dan is Trijntje inderdaad niet goed genoeg..

Op dinsdag 19 mei, tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, is Trijntje als vierde aan de beurt. Trijntje denkt dat ze er niet met de winst vandoor zal gaan op het Songfestival. Het is inmiddels 40 jaar geleden dat Nederland de prijs binnen sleepte.

Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr)

Trijntje Oosterhuis – Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr)

TRIJNTJE OOSTERHUIS VERWACHT GEEN WINST

“De kans dat ik over Ilse en Waylon heen ga is nul, dat weet iedereen. Daar moet je reëel in zijn en daar moet je ook niet op inzetten”, aldus de vastbesloten zangeres. Op 19 mei mag Trijntje als vierde het podium betreden met haar nummer Walk Along. 10 van de 16 landen gaan door naar de finale dus we verwachten dat Trijntje daar in ieder geval wel bij zit. Hoe ver ze daarna komt? Goede vraag. Om te vergelijken wie jij het beste vindt, kun je klikken op het volgende artikel: Trijntje’s concurrenten Eurovisie Songfestival. De finale zal op zaterdag 23 mei plaatsvinden.

EEN BRUTALE VRAAG MENEERTJE

Trijntje Oosterhuis kreeg een brutale vraag naar haar hoofd geslingerd en reageerde daar direct nogal geïrriteerd op. “Gaan er nog wat kilootjes af voor het songfestival?” “Wat een rare vraag. Het belangrijkste is dat ik goed in mijn vel zit en dat de show er goed uit ziet”, antwoordt Trijntje. Daar heb je helemaal gelijk in Trijn, laat ze maar praten! Klik op deze link om het interview te bekijken.

ZONDER HAKKEN OP SONGFESTIVAL

Er gaan dus geen kilootjes af, maar ze gaat ook de hakjes-truc niet gebruiken om haar benen langer en smaller te laten lijken. “Als ik twee uur lang lekker in een kroegje sta, dan kan ik heen en weer lopen en dansen op hakken en dan heb ik de tijd om het publiek mee te nemen, maar op het Songfestival moet ik dan in een liedje en drie minuten voor elkaar krijgen”, aldus de zangeres. In drie minuten presteren op hakken, dat kan natuurlijk niet? “Als ik dat op hakken ga doen, weet ik nu al dat het er niet uit zal zien. Ik kan goed onder druk presteren, maar dan voel ik me niet in balans, niet geaard”, vervolgt ze. Oké, daar kunnen we inkomen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.