Madonna zoent Drake tijdens een concert, awkward!

Geschreven door op 13 april 2015 om 16:58
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

We zijn wel wat gewend van Madonna. Het kussen van een bekend persoon is daarom ook niks nieuws. Maar dit zag er toch wel heel ongemakkelijk uit.

Madonna en Drake stonden samen op het podium tijdens de laatste avond Coachella. Coachella is een zesdaags festival in Californië. De 56-jarige zangeres besloot Drake een dikke smakkerd van meerdere seconden te geven op het podium in Californië. De 28-jarige rapper zag dat duidelijk niet helemaal aankomen en het gezicht wat hij vervolgens trok is dan ook onbetaalbaar. Waarom Madonna dacht dat deze actie op 56-jarige leeftijd nog sexy is? Geen idee! Het zag er in ieder geval behoorlijk ongemakkelijk uit en voor Madonna was het best gênant.

 

In het verleden kuste Madonna ook Britney Spears en Christina Aguilera. Dit zag er wat succesvoller uit dan de kus met Drake. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws · Videos