Concert At Sea kondigt eerste namen aan voor 2019

Geschreven door op 29 november 2018 om 11:14
Concert at SEA - Foto Coldbolt - (Wikimedia Commons)

De eerste namen voor Concert At Sea 2019 zijn bekend! Onder anderen Nile Rodgers, Golden Earring en Guus Meeuwis staan op het podium van het Zeeuwse festival.

Eerste namen CAS 2019

Van donderdag 27 tot zaterdag 29 juni 2019 vindt Concert At Sea opnieuw plaats in Brouwersdam! De organisatie heeft de eerste namen voor het festival bekendgemaakt. Het weekend wordt traditioneel afgesloten door de gastheren van BLØF. Begin 2019 worden er meer namen bekend gemaakt.

Op donderdag 27 juni 2019 treden Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver At Sea en Wulf op. De dag erna betreden Nile Rodgers & Chic, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig en Alvaro Soler het podium. BLØF, Douwe Bob, Bizzey en Rondé spelen op de laatste dag van het festival.

Kaartverkoop

Op vrijdag 7 december om 10:00 uur gaan de tickets in de verkoop via de website van het festival. Uitverkocht? Kijk hier.


Concert At Sea

Het evenement weet al jaren lang grote namen te strikken. De tickets voor het festival zijn elk jaar in no-time uitverkocht. In 2017 besloot de organisatie er een derde dag bij te plakken, wat zo’n succes was dat het nu officieel een driedaags festival is.

 

Bron: Concert At Sea

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.