50 Cent gaat een dancealbum maken

Geschreven door op 18 maart 2010 om 21:27
50 Cent - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredtis: ElRabosOMFG - (CC BY-SA 4.0)

50 Cent zegt de hiphop met zijn nieuwe cd met de werktitel ‘Black Magic’ voorlopig vaarwel. Nieuwe nummers zijn geïnspireerd door Europese dancemuziek.

De nieuwe nummers van ‘Fiddy’ zijn geïnspireerd op zijn bezoeken aan Europese clubs, zegt hij op de Britse entertainmentwebsite Contact Music. De 34-jarige rapper bezocht een afterparty in een club waar aanvankelijk hiphopmuziek werd gedraaid. Daarna werden de nummers sneller en veranderde de stijl naar dance. De rapper is zo verslingerd aan Europese dancemuziek dat hij van zijn nieuwe album een danceplaat maakt. Hij wil zijn publiek naar eigen zeggen tonen dat hij meer beheerst dan alleen het hiphopgenre.

“Ik wilde eenzelfde soort up-tempo nummer maken en ik dook de studio in. Ik nam het album op met mijn liveband tijdens onze tournee”, zegt 50 Cent.

De rapper wil niet dat mensen hem in een hokje plaatsen en hem zien als iemand die slechts één stijl vertegenwoordigt in zijn muziek. “Mensen moeten het onverwachte verwachten op dit album.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Nieuws