Horace Andy & Dub Asante Band in april naar Doornroosje

Geschreven door op 18 januari 2018 om 14:45
Horace Andy - Fotocredits: Saturation - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Fans van Horace Andy opgelet! De reggae- en rootsartiest en zijn Dub Asante Band komen in april 2018 voor een optreden naar het Nijmeegse Doornroosje. 

Horace Andy naar Doornroosje

Horace Hinds, hoe de artiest eigenlijk heet, is één van de belangrijkste nog levende reggae- en rootsmuzikanten ter wereld. En hij komt naar Nederland! De Jamaicaanse reggaezanger geeft op zondag 15 april een optreden in Doornroosje. Hij komt niet alleen naar het Nijmeegse poppodium. De bandleden van Dub Ansante Band vergezellen hem deze avond.

De zanger maakt sinds het begin van de jaren ’70 muziek en heeft al heel wat platen uitgebracht. Enkele klassiekers zijn ‘Skylarking’ en You Are My Angel. Zijn teksten gaan vaak over sociaal onrecht.

Tickets

Tickets voor Horace Andy zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het poppodium.

Massive Attack

In de jaren 1990 werkte Horace samen met de Britse triphopband Massive Attack. Hij zingt op drie van hun albums én zijn platen werden uitgebracht op het label van de triphoppers. Door deze samenwerking heeft de Jamaicaanse muzikant een breder publiek gekregen.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.