André Rieu geeft extra concerten in Maastricht

Geschreven door op 20 november 2014 om 15:36
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

André Rieu heeft een extra serie concerten toegevoegd aan zijn agenda. De drie extra concerten vinden, evenals de eerder aangekondigde concerten, plaats in Maastricht.

Eerder werd al bekend dat André Rieu in 2015 op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli concerten in Nederland zou verzorgen. De gekozen locatie daarvoor is Vrijthof in Maastricht. De extra concerten, die één week voor de andere concerten plaats zullen vinden, worden gegeven op dezelfde locatie. Die data zijn vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015.

Kaartverkoop

De kaarten voor de extra concerten van André Rieu in Maastricht zijn nog niet beschikbaar. Wanneer de kaartverkoop zal starten is ook nog niet bekend. Wel kunt u alvast uw tickets bestellen via deze website. Zo weet u tenminste zeker dat u de concerten in Maastricht bij kunt wonen. Ook van de eerder aangekondigde concerten zijn daar nog kaarten beschikbaar.

De zomeravondconcerten van André Rieu

Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Geniet van de unieke optredens van Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Bestel daarom direct uw tickets, zodat u zelf kunt ervaren waarom André al jaren één van de populairste live acts ter wereld is.

Bekijk hieronder André Rieu’s live concerten op de Vrijthof, Maastricht van 2013. En laat jezelf overtuigen om er ook bij te zijn. Deze prachtige muziek wil je namelijk voor geen goud missen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Rieu Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws