Sam Smith lanceert beloofde James Bond videoclip

Geschreven door op 5 oktober 2015 om 13:02

Sam Smith heeft de videoclip voor zijn James Bond soundtrack uitgebracht. De clip voor ‘Writing’s On The Wall’ verscheen afgelopen nacht op de Twitterpagina van de Engelse zanger.

Na een teaser die Sam Smith vorige week deelde via zijn Instagramkanaal, volgt nu de officiële videoclip voor ‘Writing’s On The Wall’. De nieuwe videoclip voor de Bond soundtrack toont zowel beelden van Sam Smith, als fragmenten uit de opkomende James Bond titel ‘Sprectre’. De nieuwe single is – ondanks gemengde reacties bij ontvangers – schijnbaar goed ontvangen. Het is namelijk de eerste Bond-track ooit die een nummer 1-notering wist te behalen!

Missie van Sam Smith mislukt

De lancering van de muziekvideo verliep niet geheel vlekkeloos. In eerste instantie wilde Sam Smith de clip namelijk om 0:07 verspreiden via zijn sociale internetkanalen. Uiteindelijk moesten fans wachten tot 2:30 voordat de video online stond. Meerdere boze mailtjes waren het gevolg, aldus de Engelse zanger. Desondanks ontving Smith veel positieve reacties op het resultaat.

Sam Smith

Leuk of meuk?

De nieuwe titelsong ontving veel kritieken vanwege de hoge uithalen en vele snaarinstrumenten. Ontvangers vroegen zich af of het nummer wel goed aansloot bij een James Bond film. Een originele ‘mash-up‘ van een YouTube-gebruiker ging zelfs viral onder het mom van ‘beter dan de versie van Smith’. Ook op deze website ontving Writing’s On The Wall gemengde stemmen. Hoe zit het met de nieuwe clip? Is deze wél helemaal ‘Bond-waardig’?

 

Bron: Sam Smith Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Hit of Shit · Nieuws · Sam Smith Nieuws · Videos