Typhoon en Jef Neve voor concert naar Arminius Rotterdam

Geschreven door op 19 juli 2016 om 12:17
Typhoon - Foto: Serge Ligtenberg - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

 Hiphop en pianomuziek een rare combinatie? Typhoon en Jef Neve bewijzen van niet! Op 27 oktober geven de twee een concert in Arminius in Rotterdam.

Typhoon - Foto: Serge Ligtenberg (Wikimedia)

Typhoon – Foto: Serge Ligtenberg (Wikimedia)

Typhoon concert

De Nederlandse Typhoon en de Belgische Jef Neve komen op donderdag 27 oktober samen om een unieke samensmelting van spoken word en pianomuziek te laten horen. Het concert vindt plaats in het Arminius in Rotterdam.

De deur gaat om 20:00 uur open en het optreden begint om 21:00 uur. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Rotown, Motel Mozaique Concerts, BIRD, LantarenVenster en Arminius.

Typhoon tickets

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor deze unieke show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Rotown.

And that’s how the magic began

De hiphop-genie en het pianofenomeen hebben elkaar ontmoet op het podium en zonder repetitie gingen ze een wonderbaarlijke samenwerking aan. Het publiek keek verbaasd op van de spontane nummers die on stage zijn ontstaan en snakken naar meer.

De Nederlandse artiest/inspirator en de Vlaamse pianist hebben naar elkaars muziek geluisterd en hebben achter de schermen samengewerkt aan een live-voorstelling waar hun sterke performances perfect samenkomen. De twee versterken elkaar, laten elkaar lachen en maken bovenal prachtige nummers die je live moet hebben gehoord! Hieronder alvast een voorproefje van wat je kan verwachten.

YouTube player

Bron: Rotown

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.